Arhiva

U toku su pripreme za obilježavanje Dana općine Travnik

Načelnik Općine Travnik objavljuje Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik u 2016. Godini – 21.03.2016.g.

Pozivaju se Javne ustanove, nevladine organizacije, udruženja građana, sportski klubovi, privredni subjekti, neformalne grupe građana, pojedinci i svi zainteresovani, da daju prijedloge za određene aktivnosti i manifestacije i na taj način se aktivno uključe u kreiranju prijedloga Programa obilježavanja Dana općine Travnik.

Planirano je da programske aktivnosti traju od 21.03. – 27.03.2016. godine, na cijeloj teritoriji općine Travnik.

21.03.2016 godine održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća, te programska aktivnost ,,ulicom Bosanskom” koje, za taj dan i tim povodom, zajedno osmislimo. Stoga se pozivate da svojim prijedlozima konkretnih aktivnosti doprinesete da navedene dane obilježimo na način na koji to naša Općina zaslužuje.

Prijedlog treba da sadrži najmanje: kratak sadržaj aktivnosti, lokaciju, vrijeme održavanja, broj učesnika, kontakt osobu (tel. Ili e-mail adresa).

Svi zainteresovani svoje prijedloge za učešće u programu mogu dostaviti do 15.02.2016 godine na:
Općina Travnik – kabinet načelnika, Konatur bb sa naznakom ”Za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik 2016”

ili e-mail adresu: urednacelnika@opcinatravnik.com.ba

Prijedlozi pristigli do navedenog roka bit će razmatrani od strane Organizacionog odbora za obilježavanje Dana općine Travnik u cilju definisanja konačnog Programa.

Općina Travnik