BH Telecom
Arhiva

Novogodišnja čestitka potpredsjednice FBiH g-đe. Melike Mahmutbegović

Svim građanima Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke u povodu Nove 2016. godine sa željom da praznične dane provedu u dobrom zdravlju i sreći, sa svojom porodicom i prijateljima.

Očekujem da nam 2016. godina donese više razumijevanja i tolerancije te uspjeh i prosperitet, a na zadovoljstvo svih građana Bosne i Hercegovine.

Želim da se u novoj 2016. godini rezultati svega onoga za što smo se borili, zalagali i na čemu smo radili u proteklom periodu, počnu osjećati i u našoj svakodnevnici. Nadam se da ćemo nastaviti uspješno započete reformske procese i da ćemo sačuvati stabilnost države, njenih institucija i uspješno se boriti protiv pokušaja dezintegracije BiH. Brojni su izazovi pred nama ali sam sigurna da ćemo ih znati nadvladati kao što smo znali zajedno i u daleko težim vremenima za BiH.

Neka Nova 2016. bude godina poticaja i pokretanja zemlje, godina u kojoj ćemo biti bliže razvijenim državama Evropske unije, a sve s ciljem da građani ove države žive mirnije, spokojnije i bolje.

S tom nadom, svima čestitam Novu 2016. godinu !                        

 

Travnicki.INFO